Onderhoud rieten dak Drenthe

Zoekt u een ervaren rietdekker voor onderhoud van uw rieten dak in Drenthe, Gelderland of Overijssel?

Rietdekkersbedrijf Kloosterman uit Staphorst

De rietdekkersfamilie Kloosterman bestaat al 120 jaar. De werkwijze is steeds van vader en stiefvader op zoon doorgegeven. Op dit moment zijn de broers Arend Jan en Hendrik Jan Kloosterman de vakmannen van het rietdekkersbedrijf, inmiddels de 5e generatie. Gevestigd in Staphorst werken wij voor het aanleggen van nieuwe rieten daken of het onderhoud in de provincies Overijssel, Drenthe en Gelderland. Daarbij overleggen wij altijd met de klant over de keuze van een bepaald soort riet. Dat is altijd de beste kwaliteit Nederlands riet, Chinees riet of wiedenriet. Heeft u een groot oppervlakte rieten dak voor onderhoud? Geen zorgen, wij als professionele rietdekker zorgen altijd voor een vlotte en nette afhandeling, ook in de omgeving van uw huis. Kijk voor inspirerende foto’s van rieten daken op onze website.

De voordelen van onderhoud rieten dak in Overijssel, Gelderland en Drenthe door Kloosterman

Onze klanten in Drenthe, Overijssel en Gelderland kennen de vele voordelen van riet. Ze weten dat riet van nature de volgende eigenschappen heeft:

  • sterk
  • prachtige, natuurlijke uitstraling
  • goede isolatie
  • lange levensduur

Wij komen graag langs en verhelpen uw probleem!

Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Ons telefoonnummer is tijdens kantooruren goed bereikbaar. Bel 0613228299 of stuur een bericht middels ons contactformulier. Wij maken graag een afspraak om uw dak persoonlijk te bekijken. Profiteer van onze ervaring bij het aanleggen van een nieuw rieten dak, onderhoud of doordekken.