Rietdekker Zwolle

Zoekt u een ervaren rietdekker in Drenthe, Gelderland of Overijssel?

Rietdekkersbedrijf Kloosterman uit Staphorst is uw rietdekker in regio Zwolle, Laren en Weerribben Wieden

De broers Kloosterman komen uit een echte rietdekkersfamilie. Al 120 jaar werkt de familie als rietdekker in de regio Drenthe, Gelderland en Overijssel. Dit ambachtelijk werk is als een rode draad door de familie heen blijven lopen en altijd van vader op zoon doorgegeven. Onze werkwijze is altijd in overleg met de klant dus als u in Weerribben Wieden, Zwolle of Laren woont is uw rietdekker in Staphorst in de buurt om grote, kwalitatieve projecten aan te pakken. Daarbij zorgen wij altijd voor een nette en vlotte afhandeling. Geen zorgen voor u, wij zorgen als professionele rietdekker voor een lekvrij rieten dak voor de komende 25 tot 30 jaar. Kijk op onze website voor foto’s van uitgevoerde projecten.

De voordelen van een rieten dak gelegd door de rietdekker in regio Gelderland, Drenthe en Overijssel

Uw pand ziet er weer als nieuw uit, als rietdekker Kloosterman uit Staphorst is langs geweest. Wij hebben als rietdekker al vele daken in Laren, Zwolle en Weerribben Wieden geplaatst. De voordelen van een rieten dak op een rij:

  • natuurlijke dakbedekking
  • sterk product
  • prachtige uitstraling
  • verfraaiing van uw woning
  • lange levensduur van een goed onderhouden dak
  • Kloosterman gebruikt een goede kwaliteit riet
  • goede isolatie

Bel voor vrijblijvend advies of vragen

Behaal een optimaal resultaat met Kloosterman, uw ervaren rietdekker in Laren, Weerribben Wieden of Zwolle. Vele daken hebben wij hier gelegd en gerepareerd. Wilt u snel en eenvoudig contact opnemen? Bel 0613228299. U kunt ons ook een bericht sturen middels ons contactformulier. Wij maken graag een afspraak om bij u persoonlijk onze aanleg en reparatie van rieten daken toe te lichten. Wij zorgen voor vakkundig resultaat.

Neem contact op voor meer info!