Rietdekkersbedrijf Zwolle

Zoekt u een ervaren rietdekkersbedrijf in Drenthe, Gelderland of Overijssel?

Tevreden klanten uit Laren, Zwolle en Weerribben Wieden gaan naar Rietdekkersbedrijf Kloosterman uit Staphorst

De broers Arend Jan en Hendrik Jan Kloosterman komen uit een rietdekkersfamilie met 120 jaar traditie in rieten daken in de provincies Drenthe, Gelderland en Overijssel. Rietdekkersbedrijf Kloosterman heeft dit ambachtelijk werk al decennia lang doorgegeven van vader op zoon. Wij overleggen met onze klant over rieten daken wie wij als rietdekkersbedrijf leggen in Weerribben Wieden, Laren of Zwolle. Hier wonen tevreden klanten, die terugkomen ook voor reparatie. Daarbij werken wij met de beste kwaliteit Nederlands riet, wiedenriet of Chinees riet. Ook bij grote, kwalitatieve projecten heeft u geen zorgen, want wij zorgen als professionele rietdekker voor een vlotte en nette afhandeling. Zo is uw tuin ook weer helemaal op orde en uw rieten dak kan er weer 25 tot 30 jaar tegen. Kijk op onze website voor foto’s van mooie projecten en onze werkwijze.

De voordelen bij de aanleg van een rieten dak door Rietdekkersbedrijf Kloosterman in Overijssel, Gelderland en Drenthe

Rietdekkersbedrijf Kloosterman uit Staphorst legde onlangs daken in Laren, Zwolle en Weerribben Wieden. Onze klanten kunnen rekenen op de vele voordelen van riet zoals:

  • sterk
  • natuurlijke dakbedekking
  • prachtige uitstraling
  • goede isolatie
  • verfraaiing van uw woning
  • lange levensduur
  • gebruik van goede kwaliteit riet

Vrijblijvend advies of vragen?

Zowel voor een nieuw rieten dak, onderhoud of doordekken, behaalt u optimaal resultaat met Rietdekkersbedrijf Kloosterman. Klanten in Laren, Weerribben Wieden en Zwolle zijn zeer tevreden met de aanleg en/of reparatie. Ook in de grote provincies Overijssel, Gelderland en Drenthe vindt u ons vaak met ons rietdekkersbedrijf. Wilt u ook probleemloos riet met een mooie uitstraling op uw dak? Bel 0613228299 of stuur een bericht door ons contactformulier in te vullen. Wij maken graag een afspraak om uw dak persoonlijk te bekijken en een offerte uit te brengen voor reparatie of aanleg. Gegarandeerd met een vakkundig resultaat.