Rieten dak renoveren Meppel

Een rieten dak renoveren in Meppel, Steenwijk of Weerribben Wieden?

Rietdekkersbedrijf Kloosterman uit Staphorst is al meer dan een eeuw een begrip in de regio

Het Rietdekkersbedrijf Kloosterman heeft al 120 jaar een traditie in rieten daken maken en renoveren. Ook uw rieten dak in Steenwijk, Meppel en Weerribben Wieden repareren wij op een ambachtelijke wijze. Onze tevreden klanten komen terug als er gerepareerd moet worden, waarbij we werken met de beste kwaliteit Nederlands, Chinees of wiedenriet. Wij zorgen altijd voor een vlotte en nette afhandeling. Geen zorgen bijvoorbeeld over uw tuin. Die brengen wij ook helemaal op orde. Op onze website ziet u foto’s van door ons prachtig aangelegde rieten daken en onze werkwijze.

Welke voordelen heeft u als u uw rieten dak laat renoveren in Weerribben Wieden, Meppel of Steenwijk door Rietdekkersbedrijf Kloosterman?

Vele klanten bellen Rietdekkersbedrijf Kloosterman uit Staphorst bij het renoveren van een rieten dak. Vooral uit Meppel, Weerribben Wieden en Steenwijk mochten wij recentelijk veel opdrachten noteren. U, als onze klant kunt rekenen op de vele voordelen van riet bijvoorbeeld:

  • natuurlijke dakbedekking
  • prachtige uitstraling voor verfraaiing van uw woning
  • sterk
  • goede isolatie
  • lange levensduur door gebruik goede kwaliteit riet

Wij komen graag langs bij uw bedrijf of aan huis!

Zowel voor een nieuw, onderhoud of doordekken, komen wij graag bij u langs om een maatwerk prijs aan te kunnen bieden. Bel voor een afspraak0613228299 of stuur een bericht en vul ons contactformulier in. Wij repareren of leggen uw nieuwe dak graag aan met vakkundig resultaat. Graag tot ziens!